Aankomst en vertrek tijden

De boerenhut is beschikbaar vanaf zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

Facture

De prijs is gebaseerd op 4 personen. Voor ieder extra persoon vragen wij € 50,- per week.

Lekker opgeruimd

Wij vragen onze gasten om de hut opgeruimd en (veeg)schoon achter te laten, zoals het bij aankomst is aangetroffen. De kosten voor de eindschoonmaak zijn in het huurcontract bij de totaal prijs inbegrepen en bedragen € 50,-

Oeps…

In geval van schade of vermissing gaan wij ervan uit dat dit netjes wordt gemeld zodat er gekeken kan worden hoe hiervoor een oplossing kan worden gevonden.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is bij het totaal bedrag inbegrepen en bedraagt
€ 0,80 per persoon per dag.

Beddengoed

Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van beddengoed.

De prijs hiervoor is € 15,- per persoon per week. € 22,- per persoon, per 2 weken.

Indien er een risico is op bedplassen, vraag dan even om een matrasbeschermer.

Indien er geen gebruik wordt gemaakt van het optionele beddengoed pakket, wordt er standaard  € 5.50 per persoon voor het gebruik van kussens, dekbedden en dekens berekend.

Deze zijn exclusief de weekhuur. 

Handdoeken pakket

Handdoeken en washanden zijn bij ons te huur voor € 7,50 per persoon, per week.

Schoenen in het rek

Wij vragen u de kinderen niet met schoenen aan op de bedden te laten spelen, best logisch.

Roken

Roken in onze hut is niet toegestaan. Voor niet rokers kan het onprettig zijn om in een berookt huis te verblijven. Peuken eindigen in de vuurbak.

Viervoeters

In de hut zijn huisdieren niet gewenst. Ook voor onze eigen poezen en hond is deze niet toegankelijk

Baby pakket

Het is bij ons mogelijk spullen voor uw baby te huren zoals een babybedje,  badje, (veilige) kinderstoel, wipstoeltje, aankleedkussen en box.

De huur bedraagt € 20,- per week. U kunt op uw reserverings formulier aangeven als u hiervan gebruik van wenst te maken.

Geluidshinder

Boven het sanitair bevinden zich twee slaapkamers van onze gîte. Vanwege mogelijk geluidshinder in het sanitair vragen wij iedereen hier mee rekening te houden vanaf 21 uur.

Gezellig kampvuur

Voor het maken van een kampvuur zijn enkele vuurbakken beschikbaar. Hout hiervoor kunt u sprokkelen in ons bos. Zagen zijn, in overleg met ons, te leen.

Een emmer water ernaast is verplicht.

Brandblusser

Naast de hoofdingang van de hut hangt een brandblusser, deze kan gebruikt worden in geval van nood.

Dieren voeden

Wij vragen om onze hond en katten niets te geven. Zij nemen anders verkeerde gewoontes aan die moeilijk af te leren zijn. In overleg met ons kunt u fruit, groenten en etensresten geven aan de kippen, het konijn of de varkens.

Afvalscheiding

Wij verzoeken allen vriendelijk gebruik te maken van de verschillende  bakken voor afvalscheiding. Deze staan in het sanitair van de camping. Het betreft papier, karton, glas, blik en plastic. Graag schoon en zo klein mogelijk aanleveren, dat voorkomt extra rijden.

Veel groenafval kan naar onze dieren of in de kompost bak.

Toiletten

Ons rioolsysteem is aangesloten op een septic tank. Wij vragen daarom geen andere zaken dan noodzakelijk door de toiletten te spoelen.

Afwasplaatsen

Het is voor iedereen fijn als er zo min mogelijk etensresten worden weggespoeld of in de bak blijven liggen na de afwas, dit zorgt tevens voor verstoppingen.