Aankomst en vertrek tijden

De gîte is beschikbaar vanaf zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

Je zit er lekker warmpjes bij

Naast de basis verwarming dmv radiatoren is in de periode van 1 oktober tot 15 mei  droog hout voor de houtkachel te koop bij ons, de kosten hiervoor bedragen € 7,- per mand.

Lekker opgeruimd

Wij vragen onze gasten om de gîte opgeruimd en (veeg) schoon achter te laten, zoals het bij aankomst is aangetroffen. De kosten voor de eindschoonmaak zijn in het huurcontract bij de totaal prijs inbegrepen en bedragen € 65,-

Oeps … 

In geval van schade of vermissing gaan wij ervan uit dat dit netjes wordt gemeld zodat er gekeken kan worden hoe hiervoor een oplossing kan worden gevonden.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is bij het totaal bedrag inbegrepen en bedraagt € 0,80 per persoon per dag.

Beddengoed 

Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van beddengoed. 

De prijs hiervoor is € 15,- per persoon per week. € 22,- per persoon per 2 weken.

Indien er een risico is op bedplassen, vraag dan even om een matrasbeschermer.

In het laagseizoen (=hele jaar behalve juli/augustus) standaard bijkomende kosten van € 6,50 per persoon voor het gebruik van kussens, dekbedden en dekens.

Indien er geen gebruik wordt gemaakt van het optionele beddengoed pakket, wordt er standaard  € 5,50 per persoon voor het gebruik van kussens, dekbedden en dekens berekend.

Deze zijn exclusief de weekhuur.

Handdoeken pakket

Handdoeken en washanden zijn bij ons te huur voor € 12,- per persoon, per week.

Schoenen in het rek

Wij vragen u de kinderen niet met schoenen aan op de bedden te laten spelen, best logisch

Roken

Roken in onze gîte is niet toegestaan. Voor niet rokers kan het onprettig zijn om in een berookt huis te verblijven. Peuken eindigen in de vuurbak.

Viervoeters

In de gîte zijn huisdieren niet gewenst. Ook voor onze eigen poezen en hond is deze niet toegankelijk.

Baby pakket

Het is bij ons mogelijk spullen voor uw baby te huren zoals een babybedje,  badje, (veilige) kinderstoel, wipstoeltje, aankleedkussen en box.

De huur bedraagt € 20,- per week. U kunt op uw reserverings formulier aangeven als u hiervan gebruik van wenst te maken.

Gezellig kampvuur

Voor het maken van een kampvuur zijn enkele vuurbakken beschikbaar. Hout hiervoor kunt u sprokkelen in ons bos. Zagen zijn, in overleg met ons te leen. 

Een emmer water ernaast is sterk aan te raden.  

Brandblusser

Naast de hoofdingang van de gîte hangt een brandblusser, deze kan gebruikt worden in geval van nood. 

Afvalscheiding

Wij verzoeken allen vriendelijk gebruik te maken van de verschillende  bakken voor afvalscheiding. Deze staan in het sanitair van de camping. Het betreft papier, karton, glas, blik en plastic flessen. Graag schoon en zo klein mogelijk aanleveren, dat voorkomt extra rijden.

Veel groenafval kan naar onze dieren of in de kompost bak.

Toiletten

Ons rioolsysteem is aangesloten op een septic tank. Wij vragen daarom geen andere zaken dan noodzakelijk door de toiletten te spoelen.