Gîtes

Salle de Traîte

 

Onze sfeervolle, ruime en comfortabele 6 persoons gîte dankt haar naam aan de functie van voormalige melkstal.

U komt binnen in de hal, waar zich een toilet, de bergruimte, een trap naar het slaapgedeelte en de ingang naar de woonkeuken en huiskamer bevinden.

De open keuken is voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser en oven met elektrische kookplaat. Een robuust houten eettafel siert de woonkeuken. In de woonkamer kunt u samen gezellig voor de houtkachel genieten van een glas goede Franse wijn. Tevens is er een apart speelhoekje voor kinderen.

Naast een basis verwarming middels radiatoren, zorgt de houtkachel voor een sfeervolle en aangename warmte.

Als u de houten trap in de hal oploopt, is er halverwege een knusse speelruimte voor kinderen waar zij zich fijn terug kunnen trekken. Bovenaan de trap komt u in het slaapgedeelte. Deze bestaat uit drie ruime slaapkamers. Eén ervan heeft een gezellige hoogslaper met een bed eronder. Beide andere kamers zijn voorzien van tweepersoons bedden, welke eventueel van elkaar te scheiden zijn. De matrassen zijn van goede kwaliteit met afmetingen van 0.90 x 2.10m.

Alle ruime kamers hebben een fontein met warm en koud water, spiegel, sfeervolle kastruimte en ouderwetse dakkapel. Deze verdieping heeft een apart tweede toilet. De badkamer is voorzien van een goede douche, fontein met spiegel, speciale verwarming voor de handdoeken, voldoende aflegruimte en opbergplaats, desgewenst een aankleedkussen voor de baby en natuurlijk wederom een fraaie ouderwetse dakkapel.

Rondom het vakantiehuis ligt een terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de moes- en fruittuin en verder uitkijkt over een wijds parkachtig landschap.

‘Salle de Traîte’ zorgt voor een aangenaam verblijf in de lente, de zomer, de herfst en de winter. Zie pagina 'tarieven en voorwaarden'.